Pályaválasztás 2021/2022.

Kedves Diákok! Kedves Szülők!

A fennálló járványügyi veszélyhelyzet miatt az eddigi hagyományos – személyes kontaktust igénylő – rendezvényeink on-line formában kerülnek megszervezésre. Iskoláinkról és képzéseinkről a digitális platformok adta lehetőségeket kihasználva adunk tájékoztatást: honlap, facebook, instagram.

Sopron és a Rábaköz általános iskolák pedagógusai, osztályfőnökei, és pályaválasztási felelősei részére november 10-én és 11-én tartottunk online tájékoztatót a beiskolázásról és a megújult szakképzésről, továbbá bemutatkoztak iskoláink és képzéseink is.

Az iskolai nyílt napok, Szakmák délelőttje és egyéb pályaválasztási rendezvényeink is on-line módon kerülnek megrendezésre: iskoláink honlapján elérhetők az infomációk és a csatlakozási lehetőségek.

A Szakképzési Centrum elkészítette Középiskolai felvételi tájékoztató kiadványát a 2021/2022-es tanévre. A kiadványt a Soproni Tankerületi Központ segítségével juttatjuk el a soproni, Sopron térségi és Rábaközi általános iskolák hetedikes és nyolcadikos tanulói részére. További kiadványokkal, tájékoztató füzetekkel iskoláink is készültek a beiskolázási időszakra.

A pályaválasztásról és beiskolázásról további információ honlapunkon, a Pályaválasztás, beiskolázás 2021/2022. címszó alatt, továbbá szakképző intézmények honlapján olvasható.

Szakképző intézményeink bemutatkozó filmjei:

Soproni SZC Berg Gusztáv Szakképző Iskola (Kapuvár)

Soproni SZC Fáy András Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum (Sopron)

Soproni SZC Handler Nándor Technikum (Sopron)

Soproni SZC Hunyadi János Technikum (Csorna)

Soproni SZC Kossuth Lajos Szakképző Iskola (Csorna)

Soproni SZC Porpáczy Aladár Technikum és Kollégium (Fertőd)

Soproni SZC Vas- és Villamosipari Technikum (Sopron)

Soproni SZC Vendéglátó, Kereskedelmi Technikum és Kollégium (Sopron)